понедељак, 27. мај 2013.

Вођа


Ово је шарлатан и кретен...
...А ово је вођа и прави државник!

Ето,јуче смо имали прилике да видимо како се "наш престолонаследник" Александар Карађорђевић припрема да заузме престо својих славних предака.Тако што виче и прети песницом свом народу. На страну то што је салутирао као да је Хитлер или Мусолини(обећава тај поздрав пуно),али да ли тако треба да се понаша будући краљ Србије и свих Срба?

Човек који себе сматра вођом,мора се понашати као вођа,он,дакле,мора изађи пред народ са осмехом,да се не крије иза 1000 телохранитеља. Александар не испуњава ниједан услов за будућег краља,осим што је Србин. Ако си ти монархиста,не можеш бити за некакву демократију,вођа не може да се вади да не зна језик свог народа јер је,опрости Боже,рођен у иностранство. Што се тиче Александра,његов отац,Краљ Петар II је знао србски и могао је да научи свог сина,али или то није хтео или није могао. Када погледамо диктаторе 20.века почев од Хитлера,Мусолинија и Стаљина,видимо да се они не боје свог народа,иако је Хитлер увек ишао са својом преторијанском гардом(1.СС дивизија "Адолф Хитлер"),он се није плашио контакта са народом. Пре неколико година(не сећам се тачно),Александар је направио огроман рачун на Белом Двору и,замислите,држава је морала да отплати дуг(??) и то је краљ? Особа која је ултимативно богата чак шта више је престолонаследник,а живи на рачун државе???

Па,ето,кад већ говорим о томе,Хитлер је сам плаћао своје рачуне! Чак се одрекао своје канцеларске плате! Вођа треба имати ауторитет,а не да глуми шарлатан. Вођа треба,пре свега,знати свој језик(у овом случају србски),треба знати и познавати менталитет свог народа. Особа која честита на хапшењу србских генерала,подржава улазак Србије у ЕУ и НАТО пакт,не може бити ни председник општине,а камоли краљ једног народа. Можда се Александру причинило да је НАТО пакт исти као Тројни пакт,па сад подржава улазак Србије у исти. Али,нажалост,морамо разуверити Ацу мутавог да нам је Тројни пакт нудио знатно проширење,а НАТО нам нуди знатно скраћивање територије.

Ја сам монархиста,али монарх треба треба бити човек,апсолутиста,а не шарлатан који прети свом народу! Ако ће нам Аца мутави бити краљ,онда ћу са поносом викати:Живела РЕПУБЛИКА СРБИЈА!

Нема коментара:

Постави коментар