четвртак, 23. мај 2013.

Очистимо улице од нарко-дилера

Лето,крај школске године.  По обичају,по школи се мотају разни људи,клинци,ми старији који се ту скупљамо и спрдамо се. А онда видим полицију, Долазе код нас,ја,по обичају,питам(пошто је наша школа била позната у граду као проблематична):"Шта се десило сад,нико се није потукао?" Полицајац ми одговора:"Није,није се нико потукао,десило се нешто страшније. Регистровали смо да у школи има ђака који користе дрогу."  "Какву дрогу?" "Дрогу мали,дрогу,марихуана,кокаин,ниси глуп био си по предавањима."

Наши градови више нису безбедни. Не,нажалост,некада су деца дувала балоне од сапунице,а сада дувају траву. Како се изборити с том пошасти?  Власт не одговара на позиве,апеле и молбе. Покрећу се предавања,али то су опет само прича. Ништа се конретно не ради!  По интернет форумима се воде дискусије о томе.

Ево шта ја предлажем. У полицији да се оформи специјално одељење за сузбијање наркоманије. Пропагандом,хапшењем дилера и наркомана да се на пракси покаже борба против ове лоше појаве. Они који желе да буду излечени нека се сами потруде,суровим и напорним радом,тренинзима. Едукацијом,музиком. Очистимо градове и нашу земљу од  тих напасти!  Зар није лепше да видите младе у парковима како играју фудбал,како се друже и воле,него да видите гомилу дегенерисане стоке како дувају траву?

Србија мора постати свесна да њена будућност зависи од младих. А са дрогираном и ретардираном омладином,Србија нема никакве могућности,никакву будућност! Реци НЕ  дрогама,живи живот пуним плућима! 

Нема коментара:

Постави коментар