субота, 11. мај 2013.

Замисли Србију

Сећате ли се оних безбрижних времена,када није било "сигурносних" камера,где сте били безбедни,где сте могли несметано да ходате а да не гледате педере,наркомане,лопове,педофиле на улицама? Сећате ли се када сте могли да пустите дете у град без бојазни да ће се напити,дрогирати? Замислите да се врате таква времена...
 
...Замислите Србију безбедну,јаку,где је народ дисциплонован,где влада ред и рад,где се деца уче лепом понашању,историји,спорту и национализму. Данас на улици можемо видети дегенерисану омладину,уместо да улицама маршира војска,улицама маршира маса дегенерисаних људи којима је живот "забава",наркомани вам јуре децу,продаја лаких и тешких дрога,легализација марихуане,педерастије и педофилије,секте,партије итд. Да ли можемо стати том злу на крај? Да ли можемо учинити нешто за нашу Отаџбину,која је у расулу? Прегршт проблема,а мало решења. Полиција,уместо да брани,она напада народ. Постоји некакво решење и овде ћу га и изнети,рецимо овако: Да се формира специјална полиција(нешто као ОЗНА,НКВД,КГБ ГЕСТАПО) која ће на сваком кораку чувати народ од горе поменуог шљама. Структура те полиције би била следећа:
-1.Полицијски корпус-сузбијање наркоманије
-2.Полицијски корпус-сузбијање педофилије
-3.Полицијски корпус-сузбијање педерастије
-4.Полицијски корпус-сузбијање антифашизма,демократије(лево оријентисаних пацова)
-5.Полицијски корпус-сузбијање верских секти и НВОрганизација
-6.Специјално Обавештајни корпус-обавештајни рад
Специјална Полиција би радила на територији целе Србије,само што би у 6.Корпусу могли да учествују и обични људи који се противе болести које нападају наш народ.

Припадници одређеног корпуса би наилазили и хапсили непријатеље и преваспитавали би их,ово можда звучи диктаторски,али то је једино могуће решење и као такво се мора активирати. 


Данас можемо чути како су Србији потребне стране инвестиције како би "преживела". А,Србија добија инвестиције,тачно је,али зашто Србија продаје своје фирме и предузећа? Да ли постоји нека земља у Европи,али и у свету,да је у периоду 2000-2013 продала више фирми и предузећа од Србије? Не,јер свака земља држи своју економију јаком,приватници уместо да побољшају,они уништавају фирме. Ако ћемо већ стране инвеститоре,хајде да Русија инвестира у нас,а не страна запдњачка предузећа и капитал-глобалиситчке компаније.

Ми имамо велике природне и енергетске ресурсе,Србија може да храни целу Европу у наредних 15 година! Али не,наши политичари желе да србску земљу продају другима,србски радник нема никаква права у својој земљи,србска земља не припада  србском раднику већ странцима.
Ми желимо да сачувамо наше ресурсе,јер без њих ми не можемо опстати,политичари нам никада неће добро донети,јер они су само марионете са запада. СРБСКА ЗЕМЉА СРБИМА
 
 
Обновимо нашу економију,покренимо поступак да се приватне фирме врате у власништво државе,протерајмо западњачке компаније,доведимо Русију у Србију,међусобне инвестиције и пословања између Србије и Русије ће бити добре и за нас и за њих. Протерајмо антифашисте,демократе,комунисте,лопове,педере,наркомане и секташе,вратимо прави систем вредности.
Вратимо здраве вредности!
 

Нема коментара:

Постави коментар