четвртак, 9. мај 2013.

Дан када је Европа пала

Днем Победы!" Или у преводу:Срећан Дан Победе! Данас се прославља победа над фашизмом,тачније дан када је Немачка пала и тиме се завршио 2.св.рат. Али,апсурдност овог "празника" јесте што називају даном победе над фашизмом,а фашизам је пао у Италији '43-е. Нећу објашњавати каква је разлика између НС и фашизма. Хоћу само да покажем на апсурдност "празника".

У претходним текстовима сам писао шта је Национал-Социјализам,за шта се бори и друго. У целој Европи се данас слави,али ко је победио Рајх,Русија или Совјетски Савез? Сви се поносе тиме што су комунисти победили "зле нацисте" и ослободили Европу,али веома је погрешно ту "победу" приписивати Русима,јер нису само Руси учествовали већ је било  и других народа,Совјетски Савез није био ништа друго до јудео-масонска творевина. Лењин је био полутан,полуЖидов полуМонгол,Маркс је био циониста,немачки жидов који је СМАТРАО да су Словени нижа раса,притом је отворено говорио против истих. Дакле,ко су узори словенским комунистима? Маркс антиСловен,Хитлер није желео терор,он је желео Европу Нација,у дивизијама СС-а који су обично биле добровољачке било је и других народа,Хитлер је желео да очисти Европу од жидова,који су је уништавали. Рајх није изгубио од Русије већ од Совјетског Савеза,на Рајхстагу се није виорила руска тробојка већ црвена застава са српом и чекићем.

Касније су енглески генерали говорили како Хитлер није погрешио,да Рајх није желео рат,а да се оно за шта су оптуживали Хитлера,ствара под Совјетском чизмом. Данас и Немачка слави,како је то смешно и жалосно у исто време,Немачка слави сопствени пораз,данас за све искрене Националисте је дан  туге и жалости а не дан победе.  Последња шанса да Европа остане у рукама наше,Аријевске расе,је пропала на данашњи дан. Од деветог маја 1945.године Европа не припада Европљанима већ жидовима,капиталистима,комунистима и странцима.

Остаје само нада да ћемо ми,садашњи носиоци Национал-Социјализма, вратити Европу Европљанима,да ће сви Европљани живети у својим државама,да више нико неће моћи да управља нашом земљом!
Дан када је Европа пала 

Србија Србима-Европа Европљанима!

Нема коментара:

Постави коментар