уторак, 21. мај 2013.

На Космет,не у Мали!

Одлазак српских војника у још једну „мировну” мисију Европске уније – у Мали, суботички активисти БОРБЕ14 су пропратили акцијом, „На Космет, не у Мали”, исписивањем графита који сада красе улице и привлаче позорност становника овог града. Циљ акције јесте буђење српског народа, и приказивање суштинских проблема који потресају нашу отаџбину. Након испраћаја „плавих шлемова” на Кипар и у Либан, припадници „Војске Србије” учествоваће ове године у још једној мировној мисије Европске уније, те тамнице народа, овај пут - у Малију. Овај потез издајничке власти, представља само још један шамар у лице Србији и српском народу. Међутим ни ово неће бити крај, јер по речима пуковника Миливоја Пајовића, планира се упућивање још војника у разне мултинационалне операције.

Након настрадалих кадета, те многих других скандала и афера у војсци, ово је још један знак да Србија нема војску, него да њену војску чине остатци остатака некадашње величанствене и непобедиве српске војске. Све ово је последица вођења Војске Србије, од стране кадрова, јуче Демократске странке, данас Српске напредне странке, и њихових коалиционих пословних сарадника. Процес реформи Војске Србије, које су се показали као безбедносни промашај, започели су досовци, бивши председник Борис Тадић, са својом политиком ''шта ће нам војска'', а наставио NATO лобиста Шутановац (прекјуче обезбеђење у кафићима, јуче министар), који је на захтев NATO пакта, зверског убице српске деце, уништио нашу војску! Ту где су они стали, наставио је доследни Александар Вучић, назовимо га министар одбране. Српска војска која је у време агресије NATO пакта могла успешно да се носи са највећом војном силом у историји човечанства данас једва да постоји. По Уставу Републике Србије, Војска Србије је оружана сила Републике Србије намењена за одбрану земље од оружаног угрожавања споља. Данас када нам Србију окупирају шиптарски терористи, који на све могуће начине желе да створе Велику Албанију, а при томе непрестано нападају, убијају, кољу наш народ, а наши политичари, предвођени режимом Дачић-Вучић, као да то не виде, или не желе да виде, су по ко зна који пут показали да им уопште није стало до народа и заштите истог, већ се само такмиче који ће брже-боље да се удвори својим бриселским господарима. Србија гори, а они се чешљају.

Предлажемо да се уместо професионалне војске, врати редовно служење војног рока, и посвети се стварању националне војске. Са јаком националном војском, коју је наш народ у својој дугој историји увек имао, о којој су многи други причали само у суперлативу, Србија не би била празан простор, па тако не би изазивала апетит свих непријатеља који нас окружују, већ би данашњи и будући српски нараштаји-војно способни, били гарант државне безбедности.

БОРБА 14-На Космет,не у Мали!
http://www.borba14.org/
Преузето са:
Борба 14

Нема коментара:

Постави коментар