уторак, 7. мај 2013.

Reality Show: Како направити од људи овце

Велики брат је готов. Све медијске куће и новине пишу о томе. По фејсу се јављају критике и статуси подршке овом ил' оном. Сав јад људски се скупио у ту једну кућу и...? Шта они раде? Свађају се,туку,оргијају,то је људима забавно. 

И онда,када се тај ријалити заврши,вратиће вас у сурову реалност! Узеће вам силне паре од гласања,а државу уништавају,немате хлеба,немате ништа. Тражили сте,гледајте,имате сад вашу драгу демократију пуну педера,наркомана,секташа и ријалити програма.А нисте ни свесни да смо сви у ријалитију. Свуда око нас су камере,све полиција нагледа,фејсбук је постао оружије обавештајних служби.Немате више контролу над својим животом,коначна победа "Великог Брата" биће кад вас буду чиповали,као животиње,знаће шта радите,кад радите,без чипа нећете моћи да купујете храну,да се лечите и слично.Имаће контролу над вашим умом,показаће вам како је свет "шарен" а уствари је сив и тмуран.

Пуно  је разлога да се пробудите,пре свега због  деце. Пре су клинци одрастали уз Бранка Коцкицу,данас одрастају уз Северину или Јелену Карлеушу. Све је изгубило смисао,музика,сликарство,живот. Живот без смисла није живот! Ја бих,браћо и сестре,волео да је ово сан,један велики ружан сан и да се пробудимо на неком бољем месту. Нажалост,ово је реалност,а ви можете да бирате: Или ћете живети као слободни људи или ћете бити робови светског ционизма.

"Ми морамо да осигурамо постојање нашег народа и будућност за нашу белу децу." Дејвид Лејн

Нема коментара:

Постави коментар