понедељак, 20. мај 2013.

Побуна против Система

Просечан грађанин Србије се труди да буде,како органи реда кажу,узоран грађанин. А то узорно грађанство се састоји од тога да:
  • Плаћа дажбине,порезе,таксе,рачуне Републици Србији
  • Буде део друштва
  • Буде толерантан
  • Поштује све законске одредбе
  • Буде члан неке странке 
Такође,просечан грађанин Србије није ни свестан да он тиме што се труди да буде "узоран грађанин" само себе уништава. А ево и зашто.
-Плаћањем дажбина,пореза,такси и рачуна,просечан Србин за себе и своју породицу не оставља ни пребијен динар(евро) и тако Република доводи своје грађане на дну лествице,до просјачког штапа.
-Када си део друштва(система),ти прихваташ вредности истог. У лошем систему,као што је демократија,не постоје добре,здраве и исправне вредности,па тиме што је неко део демократског система он је сам искварен јер све те тековине прихвата као свакодневницу.
- Толерантан грађанин је онај који прихвата другачије од себе. Међутим,толеранција је и "непротивљење злу",дакле,ако усред ноћи у твој стан упадне лопов и тражи ти паре,ти,као толерантни грађанин,ћеш му дати сав новац(?)
-Поштовање законских одредба више личи на диктатуру,него на слободну вољу. Влада ће донети хиљаду и један закон,нема везе што неки закон нема смисла,важно је да се исти уведе. Ко не поштује одредбу бива етикетиран.
-Познато је да Срби верују странкама. Е,па има ту и истине,један Србин ће постати члан неке партије која ће му обећавати куле и градове,а на крају ће му те исте куле и градове срушити.


Шта нам преостаје? Преостаје нам једино побуна. Побуна против овог трулог система,препород и Револуција! Ми нисмо анархисти,анархисти и не знају за шта се боре,они знају да анархија значи-без власти. Они ће се борити за систем без власти(у ком ни они сами не би опстали дуже од 5 минута). Ми знамо за шта се боримо. Ми се боримо за националну слободу и социјалну правду,имамо јасну визију и циљ. Не прихватамо демократију као систем,нити њене вредности,ми желимо да вратимо здраве вредности са новим системом који се зове Национал-Социјализам.

Можете нас хапсити,убијати и забрањивати,али никад  нећете успети да нас победите! Наша борба живи у нама до коначне Победе. Србија ће опет бити Србска,а не демократска и "ЕУропска".

Нема коментара:

Постави коментар