петак, 19. април 2013.

Исус,Адам и Аријевци

Пред сам Ђурђевдан,слава многих Срба и слава Србског Добровољачког Корпуса,слави се и један други велики празник а то је Васкрс. Васкрс је од првих дана Хришћанства прослављан у пролеће,као симбол новог почетка,рађања и живота. Сам Господ који је био распет на Велики Петак и Васкрсао у Недељу Васкршњу,сама Његова смрт и Васкрсење представља нови почетак.Према Светом Писму али и народном предању 3 дана је падала киша јер је Бог плакао за својим Сином. У петак увече,Богородица,Марија Магдалена,друга Марија и Свети Јован Богослов заједно са Јосифом из Ариматеје су сахранили Исуса у једну пећину,на Велику Суботу,како говори предање,Господ је сишао у Хад(пакао) где је разорио зидове пакла и ослободио наше прародитеље Адама и Еву. Сама веза између Христа и Адама је веома повезана,а о томе говори и овај текст. Како нам говоре стихови из Библије о Постању и стварању Човека(Адама) "И би створен Адам од прашине земаљске и даде му се разум и сав врт Еденски",дакле први Човек,Адам,није био грешан,није био оивичен телесним пожудама,био је раван Богу,богочовек,полубог. Према неким тврдњама,Адам је предак Аријевске расе,он је живео 900 година и умро тада. Од Адама потиче и Ноје,а од Ноја потиче и Јафет,чији су се потомци населили по Европи,дакле ту видимо тесну везу између Аријеваца,Јафета,Ноја и Адама. Ако узмемо и чињеницу да су први људи(од Адама па све до Мојсија) били високи преко 2 метра и живели преко 100 година,а данас имамо прилику да видимо  три европска фенотипа чији припадници прелазе и 2 метра а то су
1.Динарски(народи Балкана,претежно Срби)
2.Нордијски(народи средње Европе и северне Европе,понајвише Немци)
3.Источнобалтски(источноевропски народи,највише Руси)
ту видимо да су повезаност наше Расе и Адама јако велика. Христос је потекао од исте Расе као и Адама,како је Христос Божији Син,онда је Христос уствари Аријевац,погрешно је мишљење како је Христос био чисти Јеврејин,Он је Божији Син,као такав он нема нацију али има Расу јер је и Његово "порекло*" Божанско као и Адамово.Адамов син Авељ је нека давна персонификација Исуса Христа,Авељ је био благи пастир(како је Исус често говорио за себе "Ја сам пастир добри") који није имао злу крв у себи,док је Кајин био подмукао и зао. Па као што су фарисеји и Јевреји убили Христа,тако је и Кајин убио Авеља. Данас такође имамо прилике да чујемо како ми можемо мрзети "Божији Народ",тојест,Јевреје, да се разумемо,Израел је коначно уништен током рата са Римљанима,постоје докази да су сви становници Израела,Галилеје,Јуде и Самарије побијени,на том месту почетком 4-5 века(Велика Сеоба народа) дошли Хазари,Хазари су турско-муслиманско племе које је примило јеврејски закон,али није примио Мојсијев већ прикривени закон Талмуд. Талмуд је хиљаде пута гора и расистичкија књига од Мајн Камфа Адолфа Хитлера,те "јевреје",наш народ зове Жидовима(србска а не хрватска реч). Постојали су добри Јевреји који су примили Господа а било је и оних који су му се ругали на Крсту "Ако си Син Божији,сиђи са Крста!" Тако је Христос својом смрћу спасио све људе овог света,а искупио грех Адама и Еве почињен у Еденском врту. 
Лука Кранах Старији-Адам и Ева у Рају

Исус Христос,Православна икона
*Порекло под знацима навода("") јер је Он оваплоћен од Духа Светог и као такав није се зачео природним већ безгрешним путем и као такав Он нема порекло јер је постојао и пре света.
Арно Брекер-Die Partei,основне одлике једног Аријевца 

Нема коментара:

Постави коментар