недеља, 23. јун 2013.

,,Дај народу 'љеба и игара..."

То је демократија...
...а ово су Срби у демократији
,,Дај народу 'љеба и игара..." ова изрека најбоље описује свест србског народа у 21.веку,кад год је било густо,Србину су његови непријатељи сервирали на тањир разне видове забаве...

Некад ратнички,трезвен народ је постао народ кукавица,алкохоличара,наркомана и педера,некада се у Срба ценило поштење и рад,сада се цене његови приходи,да ли вози нови БМВ, да ли има велики полни орган,у народу,курац. Србкиње су се цениле по природној лепоти,поштењу,познавању народних обичаја и пожртвованост,данас су се времена променила,Срби иду у корак са "европом",која је доживела исту судбину к'о и Срби. Данас нема части,поштења,рада,традиције.
  
Све би ово било смешно да је ово неки плод моје маште,ал' нажалост,то није тако. Што је најгоре,многи "Срби" подржавају "модерну Европу". Србија има милион проблема,али су највећи проблем  екстремисти,фашисти и нацисти. А исти ти нацисти чувају здравље,имају породицу,неки су чак били у рату. То је сад небитно. То је била прошлост,ми идемо напред,у пропаст. Јуче су момци ишли у војску,данас иду на егзит,гучу где се "веселе" са олошом.
Следимо пут својих предака...

Некад девојку ниси женио ако не зна да скува основну храну,данас је не жениш ако не зна песме од ЈК,Шака Полументол бомбоне.Више се не пева "Ој Србијо мила мати!" већ се пева "Инсомнија"... И тако ћемо ићи до саме ивице амбиса а кад скочимо у ту рупу,онда ћемо се сетити ко смо и шта смо,онда ћемо викати ПОМОЗИ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ,а Бог ће помоћи јер није осветољубљив,већ пати заједно са Србима.

А ти Србине и ти Србкињо,будите модерни,веселите се уз цигане,певајте песме усташких умјетника,будите ИН,а ми нацисти ћемо вас бранити када за то дође време.

Нема коментара:

Постави коментар