среда, 12. јун 2013.

Шта ће нам борба?

Када бих могао једном речју да резимирам и опишем вишевековну историју нашег народа,та реч би била-БОРБА. Кроз многе векове,ниједан европски народ није више ратовао од Срба. Према "званичној'' историји,Србија је настала око 6 или 7 века наше ере,међутим,прави процват средњовековна Србија је доживела под Немањићима,чији су владари владали од 12 до средине 14.века,иако смо имали до Немањића више од 20 владара од којих је неколико њих било и цареви,Немањићи су остали у народном памћењу као највећи и најзаслужнији владари у нашој историји.

Када се говори о Србији,морају се споменути бурни ратови и сукоби. Од борбе Стефана Немање за превласт у Србији,преко Косовског боја,до Првог и Другог светског рата и на крају Отаџбински ратови '91-'99е године су уписале наш народ у историју. Додуше,због јудео-масонске пропаганде,Срби су 90их постали неотесани дивљаци који силују жене и кољу децу. Међутим,и поред свих тих ратова,Срби су остали онакви,какви су били кроз векове. Храбри и неустрашиви. У Србији су се последњих 20 година појавили такозвани пацифисти. Ти људи би да погазе читаву историју нашег народа која се,као што сам и објаснио,оснивала на рату и крви. Они одбацују Косовски бој,Церску битку,битку на Неретви где су Херцеговачки четници потукли комунисте,ослобођење Сребренице је за њих геноцид и тако даље.

Оваквим изродима поручујемо да су и њухови преци били борци,а да ће својим глупим "непротивљењу зла" бити уништени,не од природе или Бога,већ од народа свог.Србин никада није ћутао док су га газили,не прихватамо "мир",јер тај мир је световни,ми Срби имамо наш мир,мир Божији је и мир србски. Сваке "мировне акције" невладиних организација одбацујемо са гађењем! Не прихватамо оне који су нас убијалу у протеклим деценијама. Нема правде,нема мира. ЖИВЕЛА БОРБА,ЖИВЕЛА СМРТ!

Нема коментара:

Постави коментар