недеља, 31. март 2013.

Политички Војник-Војник Револуције

Многи су се упитали за шта се боре Национални Револуционари широм Србије и Европе. И зашто себе сматрамо за "Политичке Војнике"?
Ми пре свега нисмо страначки војници,неки фанатици као радикали који би погинули за СРС или например као неке делије или горбари који би погинули за Црвену Звезду/Партизан,а притом убили другог Србина јер навија за други клуб.
Ми смо народни војници,нисмо мафијаши,политичари већ обични људи који својим ентузијазмом и харизмом покрећемо Нову Револуцију. Борбу за боље сутра.  У нашим покретима,како у Србији,тако и широм Европе,имамо оне који у свему овоме виде "забаву",начин да зараде или слично. То је једна велика и огромна грешка. Не говорим да дела нису добра,али "реч је јача од мача",како каже једна песма...Политички војник не треба да узме палицу оде и премлати неког већ да на културан начин,писањем,плакаитма и наравно својим културним понашањем покаже за шта се бори. Тај пут није лак,јер ће наићи на оспоравање ближе околине,почев од родитеља чији су родитељи преживели 2.св.рат па до девојке која је  залуђена за "Fashion week-ом" или неким супер кул глумцем из шпанских(турских) серија. Зато и опрезно са новим борцима,који се тек интересују за Националну Револуцију,не требамо подцењивати нове Војнике,који су млађи од нас и којима је ово први пут да се интересују за нешто озбиљно. У њима се често крије велики потенцијал који је  непроцењиво вредан.Неки млади људи који су "смотани" у почетку,временом ће постати прави Политички Војници који ће покренути свест нашем народу. А ми,старији,ако паднемо у тој борби  ми ћемо све то оставити новим генерацијама,новим вуковима.А ти ће вукови осветити све оне пале хероје од Косова до данашњих дана,њима ћемо се на Небесима,у Небеској Србији захвалити за њихову жртву.
А.Г.

Нема коментара:

Постави коментар