субота, 23. март 2013.

Имамо проблем


ПОНОС И "ПОНОС"
Када Белац узвикне,са пуним поносом:"White Pride!"(Бели понос),он је аутоматски проглашен зс расисту...
Али зато када црнац узвикне:"Black Power!"(Црна моћ),он је,наравно,"борац за људска права".
Зашто је понос,"расизам?" Коме смета то што се Аријевци поносе својим пореклом? Имали смо прилике да чујемо и видимо педере који скрнаве Веру,Традицију и све оно што се не дира,не вређа,а Срби су веома осетљиви када је у питању религија,заборавио сам да напоменем да педери своју болесну манифестацију зову "Парада поноса," "Pride" итд. Зашто су се из година у годину забрањивали националистички скупови подршке Генералима у Хагу,против независности Космета? Можда зато што жидовској власти у Србији и у Европи не одговара здрав понос. Шта је то здав а шта болестан понос? Изнећу пример:
1.Особа која је болесна,психички,физички се не поноси том болешћу већ се против ње БОРИ,ово посебно важи за физичку болест. Болестан се човек не поноси болешћу,већ се против ње бори и ако се са њом избори он ће бити здрав човек. Када се болестан човек излечи он ће се поносити тиме што је здрав и то је здрав понос.
2.Педер је болесна особа. Психички болесна особа,та особа мора да се лечи. Оно има право и могућност да се лечи,али не жели јер се поноси тиме. Таква особа намеће свој "понос" другима,онима који не желе то да прихвате,то је болестан понос. Али,педер ти неће претити да ће ти заклати децу,већ ће то упаковати у термин под називом-БОРБА ЗА ЉУДСКА ПРАВА,та "борба" је све,само не борба за људска права.

"БОРБА ЗА ЉУДСКА ПРАВА"
Поготово се у Србији у последњих 13 година спомиње овај термин...
"Борба за људска права" је термин веома популаран у Србији у последњој деценији 20-ог и у првим деценијама овог,21-ог,века. И опет ћу изнети примере како "Борба за људска права" функционише:
1.Мањина нападне Србина,то се прочује по медијима и та вест добије наслов:"Припадник/ца,те и те мањине је покушао/ла да се одбрани од фашистичког напада."
2.Србин се,недужан,одбрани,узврати ударац одмах тог дана у свим новинама,на телевизији и радију изађу наслови типа:"Припадник фашиситчког покрета(име покрета,пример:1389,ОБРАЗ,СРБСКА АКЦИЈА,НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ) је напао припадника/цу те и те мањине у сред Кнез Михајлове,осумњичени је у бегству!"
Наравно уз ову вест иде и незаобилазан детаљ да је "фашиста" напао "невину жртву" са узвицима:"Србија Србима,марш напоље,ово је Србија",и тако даље и тако даље...И никада се у медијима неће чути истина већ само лажи и увек уз те лажи иде и незаобилазна прича о угроженим људским правима,милион и милијарде организације скачу на "фашисту",исти се хвата,шаље у затвор и остатак живота проводи у казамату,зашто? ЗАТО ШТО ЈЕ БРАНИО СЕБЕ И СВОЈ ПОНОС!

"Антифашизам"
Супростављање "злом" национализму,фашизму и нацизму(Национал-Социјализам)...
Овај израз је много старији од горе поменуте борбе за људска права. Антифашизам уствари није само израз,већ је и покрет који је настао 30-их година прошлог века,као одговор на тоталитарне режиме Бенита Мусолинија у Италији и Адолфа Хитлера у Трећем Рајху(Немачка),први антифашистички покрет је настао управо у Трећем Рајху током Хитлерове владавине,оснивачи овог покрета су били чланови социјалистичких партија Аустрије и Немачке(нисам запамтио имена странака),АФАП(Антифашистички Покрет) је деловао све до 1945.године,када су војници Црвене Армије умарширали у Берлин,тиме је Трећи Рајх(а и сама нада да ће Европа припасти Европљанима) пао. АФАП је наставио своје деловање и после рата,проширивши се по целој Европи а касније и у свету. Модерни АФАП који делује поново од почетка 70-их и 80-их година прошлог века се зове-Антифашистичка Акција(Antifasict Aktion, Antifaschistiche Aktion),делује у готово целом свету,негде чак и као терористичка организација. АФА је,од "револуционарне" организације,постала легло анархиста,панкера и наркомана. Неретко се у АФА сусрећу и педофили,наркомани. АФА се посебно истакла у Србији,главна секција ове организације се налази у Новом Саду(АФАНС-Антифашиситчка Акција Нови Сад),чланови ове накарадне организације су познати по веома либералним и анархистичким ставовима,према томе они имају право да руже,каљају и јавно изругују морал,веру,традицију а пре свега-Национализам,који је веома изражајан у нашем народу. Они не презају и по шарању јавних имовина,најчешће цркава,било Православне или католичке,небитно. Њихови главни непријатељи јесу:
1.Димитрије Љотић(За кога кажу,цитирам:"Слуга фашистичког режима,командант Србског Добровољачког Корпуса који је учествовао у стрељању ђака у Крагујевцу,октобра '41-е године!")
2.Армијски Ђенерал Милан Ђ. Недић("Сарадник окупатора,због којег је хиљаде и хиљаде 'недужних' људи на Бањици(политички логор) и Сајмиште"(у којем је највише побијених било јевреја))
3.Свети Владика Николај Велимировић("Убеђени антисемита,симпатизер немачких нациста")
Владика Николај је,као што је опште познато,био заточеник у Дахауу.
Милан Недић је прихватио да буде председник окупиране Србије само,али САМО да би спасио србски народ од тоталног истребљења.
Димитрије Љотић је познат као стручњак за етику,адвокат по занимању и није био командант СДК-а,већ су чланови истог махом били припадници Љотићевог ЗБОР-а.
АФАНС је често нападао и Србску Православну Цркву,оптужујћи је да је једног антисемиту и фашисту(Владику Николаја) прогласила за Светитеља. Њиховом безобразлуку нема краја,јавно промовишу наркоманију,педофилију(под окриљем "ЉУДСКИХ СЛОБОДА"),педерастију и друге облике болести. По мом мишљењу,најопаснији непријатељи србског Национализма је управо АНТИФА!

"Атеизам"

Супростављање религији,упркос научним доказима
Иако имам пријатеље који су атеисти,овај део текста не посвећујем њима.
Атеизам је грчка реч и значи "без Бога","Безбожништво",атеиста је човек,особа,која се супроставља уверењу да Бог или нека друга небеска сила постоји,управља и да је створила свет. И у Србији има атеиста,али свакако да су најгори окупљени око организације "Атеисти Србије",као што сам рекао,атеиста не верује у небеску силу,самим тиме се не оптерећује нити напада верника,али Атеисти Србије констатно напада већинско ставноништво Србије које је Православне вероисповести,називајући га фанатицима,као и АНТИФА,фашистима,фундеметалистима. Они су се дрзнули да Светог Саву(Једног од највећих Срба) ставе на педерску заставу дугиних боја. Нападима на Светитеље,Цркве,они навлаче гнев народа,али као и антифа пацове,педере,мањине,њих штити-жидовска власт.

БОРБОМ ДО ПОБЕДЕ
(Крај)

Ја сам свестан да ово што сам написао и изнео ће наићи на
Одобрење сабораца,критике горе поменутог шљама.
Али,србски инат ће победити,згазити шљам,наша Идеја ће донети нову Србију.
"Ми знамо Борбу што нас чека
Тешкоће свесни смо ми сви"
Борбом ћемо,браћо и сестре,доспети до Небеске Србије,оне Србије за коју су се борили наши славни преци,у којој нема греха,нема мржње,нема стида ни срамоте. Где су сви Срби,где обитава сам Господ.
Молимо се Светом Сави да се моли за нас,грешне и недостојне његове потомке,а ми,као Срби,Словени,Аријевци имамо за задатак да се издигнемо из тог греха,греха прародитеља наших Адама и Еве. Као што се Господ и Спас наш Исус Христос на Крсту издигнуо из земаљске прашине и уместо да труне,Он је васкрснуо,подигао себе из прашине и окајао људски грех са почетка Времена.
Не кажем да је лако,пуно је трња на нашем путу,али на крају тог трновитог пута,чека нас обећање,обећана Слава.
ЖИВЕЛА СРБИЈА!
СРБИЈА СРБИМА!

СРБИН ЗА СРБИНА!

Александар Грујић,21.03.2013.године Господње.

Нема коментара:

Постави коментар